جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
راهنمای خرید روان کننده بتن

راهنمای جامع خرید روان‌کننده بتن به زبان آدمی زاد!

5/5 - (25 امتیاز)

اگر در حال مطالعه این مطلب هستید، ممکن است صاحب شرکت تولیدی روان کننده بتن یا مصرف کننده‌ای بزرگ که دارای صنعت ساختمان سازی گسترده است باشید. به‌هرحال در راهنمای خرید روان کننده بتن با بیان نکات مهم و آموزش خرید روان‌کننده بتن قصد داریم که شما را از انتخاب‌تان مطمئن کنیم. امروزه ترکیبات روان‌کننده در قسمت‌های مختلف سازه‌های ساختمانی بکار می‌روند. البته انواع روان کننده‌ها در بتن کاور ارائه تولید می‌شوند و شما برای خرید این محصولات می‌توانید با مشاورین ما تماس بگیرید. روان کننده ها جزو دسته محصولات افزودنی های بتن در بتن کاور هستند.

روان‌کننده بتن، یک‌‌افزودنی شیمیایی است که باوجود کاهش نسبت آب به سیمان و افزایش استحکام بتن موجب روان‌تر شدن مخلوط بتن می‌شود. روان‌‌کننده بتن با توجه‌ به نیازهای اجرایی؛ تولید، عرضه و مصرف می‌شود؛ بنابراین شناسایی روان‌کننده مناسب برای تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان اهمیت زیادی دارد. خلاصه نکات آموزشی مهم در خرید روان کننده بتن:

  1. توجه به نیاز مصرفی (تولید کننده بزرگ قطعات بتنی، پیمانکار و… )
  2. انتخاب با توجه به انواع روان کننده بتن ( زمان گیرش، مقدار مصرف، اسلامپ و کارایی بتن، نسل روان کننده و…)
  3. هزینه روان کننده و انتخاب نوع مناسب برای کار شما
  4. انواع بسته بندی روان کننده و استفاده از اقتصادی ترین نوع آن برای کسب و کار شما
  5. خرید روان کننده یا ابرروان کننده و نکات مهم در انتخاب

آموزش خرید روان‌کننده بر اساس انواع آن

شما برای آشنایی با انواع آموزش خرید روان کننده بتن؛ به یک راهنمای جامع خرید روان کننده نیاز دارید.‌ افزودنی‌های روان‌کننده، ترکیبات شیمیایی هستند که برای افزایش جریان و روان‌پذیری مخلوط بتنی در مراحل مختلف تولید و اجرا به مخلوط افزوده می‌شوند.

ترکیبات روان‌کننده در سه نسل دسته‌بندی می‌شوند:

  • ترکیبات روان‌کننده‌ نسل اول:

اولین نمونه از ترکیبات روان‌کننده؛ از مشتقات لیگنوسولفونات در دهه ۱۹۳۰ تولید و بدلیل ویژگی کاهندگی قوی آب و افزایش استحکام سازه به‌ فراوانی مورد استفاده قرار گرفتند.

  • ترکیبات روان‌کننده نسل دوم:
خرید روان کننده بتن
خرید روان کننده بتن

ترکیبات روان‌کننده نسل دوم در دهه ۱۹۶۰ تولید و به افزودنی‌های فوق روان‌کننده معروف شدند. فوق روان‌کننده‌ها؛ از مشتقات ملامین سولفونات و نفتالین سولفونات تشکیل شده و با افزایش عمر سازه‌ در پی کاهش آب مصرفی در ساخت بتن؛ کاربرد بسیار گسترده‌ای در صنایع سازه‌های بتنی دارند.

 

    • ترکیبات روان کننده نسل سوم:

امروزه ترکیبات روان‌کننده تحت عنوان ابر روان‌کننده بر پایه پلی کربوکسیلات اتر تولید می‌شوند. ابرروان‌کننده‌ها با تولید حباب کم‌تر و مقرون به‌صرفه بودن درتولید؛ مورد توجه مهندسین سازه‌ و شرکت‌های تولیدی روان‌کننده بتن قرار گرفتند.

راهنمای خرید روان‌کننده بر اساس تفاوت‌ها و کاربرد

برای آشنایی کامل با راهنمای جامع خرید روان‌کننده بتن باید به تفاوت‌‌ انواع روان کننده در تولید و کاربرد توجه نمود. روان‌کننده، فوق روان‌کننده و ابر روان‌کننده‌ها در مشخصات ظاهری، کاربردی، مصرفی، ساختاری و… ویژگی‌های کاملا متمایزی با یکدیگر دارند.

در این مقاله برای درک کامل تفاوت روان‌کننده‌های بتن، موارد مورد بررسی را در جدولی ارائه داده‌ایم:

نوع‌ افزودنی روان‌کننده بتن روان‌کننده نسل اول روان‌کننده نسل دوم(فوق روان‌کننده) روان کننده نسل سوم(ابر روان کننده)
بنیان شیمیایی مشتقات لیگنو‌سولفونات مشتقات ملامین‌سولفونات و نفتالین سولفونات مشتقات پلی‌کربوکسیلاتی‌اتر
میزان درصد کاهندگی نسبت آب به سیمان در مخلوط بتن 5 تا
13 درصد
13 تا 20 درصد 20 تا 35 درصد
تاثیر در زمان گیرش اولیه افزایش بدون تاثیر بر زمان گیرش اولیه بتن کاهش
پمپاژ به مخلوط بتنی عالی خوب خوب
مقدار مصرف نسبت به وزن سیمان 0.5 تا 1.6 درصد 0.4 تا 1.3 درصد 0.1 تا 1.2 درصد
مشاهده ضایعات آب‌انداختگی و جداشدگی در سطح بتن خیلی کم کم کم
استحکام اولیه بتن خوب عالی بسیار عالی
میزان کاهش نسبت آب به سیمان در مخلوط بتنی خوب عالی بسیار عالی
حفظ اسلامپ و کارایی بتن افزایش عدد اسلامپ تا 21 افزایش عدد اسلامپ تا 18 افزایش عدد اسلامپ تا 12
مکانیزم اثر برای روان کردن بتن دافعه الکترواستاتیکی بین ذرات سیمان دافعه الکترواستاتیکی بین ذرات سیمان دافعه الکترواستاتیکی بین ذرات سیمان و کم کردن فضای بین ذرات
حداکثر زمان قابل استفاده یک‌سال بعد از تولید یک‌سال بعد از تولید یک‌سال بعد از تولید
هزینه تولید و خرید مقرون به‌صرفه مقرون به‌صرفه بسیار مقرون به‌صرفه
تفاوت‌های روان‌کننده، فوق روان‌‌کننده و ابر روان‌کننده

راهنمای خرید روان‌کننده بر اساس نیاز مصرف‌کننده

فرقی ندارد که پیمان‌کار ساختمانی یا صاحب کارخانه تولید قطعات بتنی باشید؛ به‌هرحال برای تهیه و تولید روان‌کننده با برند مناسب به شناخت و مطالعه راهنمای جامع خرید روان‌کننده بتن نیاز دارید.

مطالعه راهنمای خرید روان‌کننده بتن برای پیمانکاران بزرگ ساختمانی که با توجه به نوع بتن سازه و عظمت پروژه قصد خرید عمده این محصول را دارند، بسیار مفید خواهد بود. همچین تولید کنندگان بتن آماده و قطعات پیش ساخته بتنی با مطالعه راهنمای خرید روان‌کننده بتن می‌توانند اطلاعات بسیار مهمی در مورد تهیه و مصرف انواع روان‌کننده‌های بتنی‌ کسب نمایند.

راهنمای خرید عمده روان‌کننده بتن برای پیمان‌کاران ساختمانی

اگر پیمان‌کار ساختمانی هستید و قصد خریده عمده روان‌کننده بتن را دارید؛ مطالب راهنمای جامع خرید روان‌کننده بتن که برای شما آماده کرده‌ایم؛ کمک زیادی در این زمینه به شما خواهد کرد.

خرید روان‌کننده بتن؛ نیاز به تخصص و شناخت مواد در این زمینه دارد و پیمان‌کاران با مطالعه مقالات و شناخت نمونه تولیدات کارخانه‌های روان کننده‌، می‌توانند معیار مناسبی را برای خرید این محصول انتخاب کنند. پیمان‌کاران ساختمانی با در نظر گرفتن عواملی مثل نوع روان‌کننده و بتن مصرفی می‌توانند اقدام به خرید عمده روان‌کننده بتن کنند:

 

    • نوع بتن: کارخانه‌های تولید بتن باتوجه به عواملی مثل شرایط تولید، نحوه اجرای بتن ریزی، مواد سازنده و … اقدام به تولید انواع بتن با خاصیت متفاوت می‌کنند. بنابراین هر نوع بتن باتوجه به نیاز مصرفی پیمان‌کاران و درخواست مشتریان حاوی انواع مختلف روان‌کننده است.




مشاوره خرید روان کننده بتن

مشاوره خرید روان کننده بتن

 

    • نوع روان‌کننده: امروزه روان‌کننده‌ها با هدف کاهش میزان آب انداختگی سطح بتن و حفظ اسلامپ بتنی در انواع و خواص مختلف تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شوند. می‌توان گفت که روان ‌‌‌کننده‌های مصرفی در بازار در سه نسل با خواص تقریبا مشابه تولید ‌‌‌می‌شوند.

خرید روان‌کننده برای تولید‌‌کننده قطعات بتنی

افرادی که در زمینه صنعت ساختمانی به‌عنوان تولید کننده قطعات بتنی شناخته می‌شوند؛ به تولید دیوارهای بتنی، موزاییک کف، سنگ‌های دیواری و… مشغول هستند.

شما به‌عنوان تولیدکننده قطعات بتنی برای خرید برند مناسب روان‌کننده بتن به رعایت نکات زیر نیاز دارید:

 

    • در تولید قطعات بتنی با هدف حفظ اسلامپ و روان‌پذیری بتن لازم است که از افزودنی‌های روان کننده با تاثیر‌ کاهندگی آب مخلوط استفاده نمود.

 

    • برای رعایت معیارهای استانداردی استحکام بتن؛ در حال حاضر اکثر کارخانه‌های تولید ‌‌‌کننده قطعات بتنی اقدام به خرید روان‌کننده نسل سوم می‌کنند.

خرید روان‌کننده برای کارخانه بتن آماده

اگر شما صاحب کارخانه تولید بتن آماده هستید باید بدانید که مشخصات استانداردی یک روان‌کننده مطلوب به محل تولید و مصرف محصول، به‌صرفه بودن خرید، سازگاری روان کننده با سیمان و… بستگی دارد.

در ادامه به بررسی و راهنمایی شما در جهت خرید روان کننده برای کارخانه بتن آماده می‌پردازیم:

 

    • تولید بتن‌های ویژه و مقاوم:

افزودن ترکیبات روان کننده به مخلوط بتنی موجب تولید بتن‌های ویژه با مقاومت بالا می‌شود‌. ترکیبات روان‌کننده با افزایش جریان‌پذیری و حفظ اسلامپ بتن، موجب تسهیل فرآیند بتن ریزی می‌شوند.

 

    • روان‌پذیری بتن در محل بتن‌ریزی:

اگر فرایند روا‌ن‌کنندگی بتن در محل اجرای بتن ریزی انجام شود؛ بهتر است که از روان‌کننده‌های نسل اول و فوق روان کننده ها در جهت روان‌سازی بتن استفاده نمود. البته با استفاده از روان‌کننده‌های نسل اول و دوم؛ به میزان دوز بیشتری از ترکیبات روان کننده در جهت کاهندگی آب نیاز داریم.

آموزش خرید روان کننده بتن
آموزش خرید روان کننده بتن
    • تولید حباب توسط روان‌کننده:

حین تولید روان‌کننده‌های بتن؛ از ترکیبات شیمیایی در جهت ارتقای کیفیت محصول استفاده می‌شود که این ترکیبات در زمان بتن ریزی و اجرای سازه موجب هواسازی افراطی در بتن می‌شوند.

طبق مطالعات؛ تولید حباب‌ زیاد به افت کیفیت مقاومتی و استحکامی بتن منجر می‌شود؛ بنابراین برای کاهش این فرایند مضر و رقابت در بازار مصرفی؛ لازم است که تولید حباب توسط روان کننده را در فرآیند‌های مختلف تولید و اجرا کاهش دهیم.

در‌ کارخانه بتن آماده پیش از تولید عمده بتن، ابتدا میزان تولید حباب بتن را با استانداردهای حباب‌زایی کنترل می‌کنند.

 

    • سازگار بودن روان‌کننده با سیمان:

یکی از مهم‌ترین موارد استانداردی در استفاده از روان‌کننده‌های مصرفی، بررسی سازگار بودن روان‌کننده با سیمان مخلوط بتنی است. انواع روان‌کننده‌ها در مخلوط بتنی با در نظر گرفتن ترکیبات مختلف سیمانی؛ واکنش‌ها و تاثیرات بسیار متنوعی در زمینه‌هایی جریان‌پذیری، تولید حباب، استحکام بتنی، نفوذپذیری سازه و… انجام می‌دهند.

بنابراین اگر صاحب کارخانه بتن آماده هستید و قصد خرید انواع روان‌کننده در جهت کاهندکی آب و افزایش جریان پذیری بتن را دارید؛ بهتر است قبل از خرید عمده، ابتدا سازگاری انواع روان کننده را با همه ترکیبات سیمانی بررسی کنید.

 

    • تخمین هزینه روان‌کننده:

تخمین هزینه روان‌کننده براساس عواملی مثل کیفیت ترکیبات پیش‌نیاز، برند محصول، محل تهیه روان کننده و… بستگی دارد.

یکی از مهم‌ترین عوامل موثر بر قیمت تمام شده‌ روان کننده،. میزان استفاده مواد جامد در جهت روان‌پذیری محصول است؛ به‌گونه‌ای که هرچه مقدار مصرف مواد جامد در تولید روان‌کننده بیش‌تر شود؛ میزان هزینه تمام شده تولید نیز افزایش می‌یابد.

آموزش خرید روان‌کننده برای پیمان‌کاران بزرگ

اگر شما از دسته پیمانکاران‌ بزرگ هستید که برای انجام پروژه‌های ساختمانی خود نیاز به تهیه عمده روان‌کننده دارید؛ نکات زیر کمک زیادی به شما می‌کند:

 

    • تعیین کردن هدف از خرید روان کننده بتن:

به‌عنوان پیمانکار بزرگ ساختمانی؛ برای انتخاب درست در خرید روان کننده نیاز به تعیین کردن هدف خود از خرید روان کننده بتن دارید. پیمان‌کاران بزرگ در خرید روان کننده بتن با توجه به وسعت پروژه، کیفیت سازه و محل اجرای مخلوط بتنی اهداف متنوعی دارند.

 

    • بزرگی پروژه ساختمان سازی:

پیمان‌کاران ساختمانی با در نظر گرفتن وسعت پروژه مدنظر؛ لازم است که ارتباط کافی را با کارخانه تولید روان‌کننده در جهت تامین مقدار محصول کافی داشته باشند. خرید عمده محصولات روان‌کننده به صورت عمده؛ هزینه تمام شده را برای پیمانکاران بسیار به‌صرفه خواهد کرد.

 

    • حداکثر تاریخ مصرفی روان‌کننده:

معمولا ترکیبات روان کننده تا یک‌سال پس از تولید مهلت استفاده دارند؛ بنابراین پیمانکاران بزرگ ساختمانی بهتر است میزان خرید محصولات روان‌‌کننده مصرفی خود را بیش‌تر از نیاز یک‌سال مصرفی تهیه نکنند.

چطور به‌صرفه بودن روان‌کننده بتن را محاسبه کنیم؟

محاسبه اینکه آیا روان‌کننده مصرفی در سازه به‌صرفه است یا خیر یکی از مسائل مهمی است که هر تولیدکننده و مصرف‌کننده می‌تواند با شواهد کیفی و تولیدی؛ آن را بررسی کند.

مقوله به‌صرفه بودن روان‌کننده بتن دست‌خوش مواردی چون محل تهیه محصول، شرکت عرضه‌کننده، برند تولید کننده و از همه مهم ترکیبات بکار رفته تعیین می‌شود.

ترکیبات جامد با مبنای نمک‌های سدیمی و کلسیمی ضمن این که تاثیر فوق‌العاده‌ای بر قدرت و روان پذیری بتن دارند؛ در به‌صرفه بودن روان‌کننده بتن نقش اساسی دارند. ‌‌‌‌‌‌‌‌

مشاوره خرید روان کننده بتن برای تولید کننده محصولات بتنی
مشاوره خرید روان کننده بتن برای تولید کننده محصولات بتنی

بنابراین شاید این‌گونه به‌نظر برسد که تعیین میزان مواد جامد حل شده در روان کننده معیار مناسبی برای تعیین به‌صرفه بودن روان کننده بتن باشد؛ اما امروزه برخی تولیدکنندگان با استفاده از مواد جامد غیر موثر بر خواص بتن؛ موجب دست‌کاری این معیار استانداردی شده‌اند.

در نتیجه برای اطمینان از به‌صرفه بودن روان‌کننده بهتر است از آزمایش دقیقی استفاده کنیم. برای انجام این تست؛ باید دو نمونه روان‌کننده با میزان ماده جامد برابر و دو نمونه بتن با مقدار مساوی تهیه کرده و استفاده از دو روان کننده را تا جایی ادامه ‌‌‌می‌دهیم که میزان روا‌ن‌کنندگی دو نمونه بتن به حد مشخصی برسد. آن نمونه‌ای که با مصرف روان‌کننده کم‌تری به حد مشخصی از روان‌شدگی رسید؛ روان‌کننده به‌صرفه‌تری است.

روان‌کننده بخرم یا ابرروان‌کننده؟

این یکی از سوالاتی که ذهن شما در حین یادگیری راهنمای جامع خرید روان کننده بتن درگیر می‌کند‌.

روان کننده‌ نسل اول بر پایه مشتقات لیگنو‌سولفونات بوده و اگر در مقدار استانداردی مصرف شود؛ موجب کاهش ۵ تا ۱۶ درصدی نسبت آب به سیمان می‌شود.

ابررون‌کننده‌ یا نسل سوم روان‌کننده بر پایه مشتقات پلی کربوکسیلات اتر بوده و درصورت استفاده با دوز استاندارد؛ موجب کاهش ۲۰ تا ۳۵ درصدی نسبت آب به سیمان در مخلوط بتنی می‌شود.

روان‌کننده نسل اول؛ با افت زیاد اسلامپ موجب کاهش زمان کارایی بتن و عدم سهولت در فرآیند‌های تولید بتن آماده و بتن ریزی می‌شود. اما ابرروان‌کننده‌ها ضمن کاهش میزان آب‌انداختگی سطحی بتن؛ موجب حفظ اسلامپ بتن و افزایش زمان کارایی اولیه بتن در مرحله بتن ریزی به مدت ۲ الی ۳ ساعت می‌شوند؛ بنابراین امروزه بسیاری از پیمان‌کاران و مهندسین ساختمانی، استفاده از ابرروان‌کننده را به روان‌کننده نسل اول ترجیح می‌دهند.

ویژگی‌ها روان‌کننده ابرروان‌کننده
ساختار لیگنوسولفونات پلی‌کربوکسیلات‌اتر
کاهش نسبت آب به سیمان در مخلوط بتنی 5 تا 16 درصد 20 تا 35 درصد
تاثیر بر زمان کارایی اولیه با افت اسلامپ کارایی بتن را کاهش می‌دهند. با حفظ اسلامپ کارایی بتن را افزایش می‌دهند.
میزان مصرف به ازای وزن سیمان 0.5 تا 1.6 درصد 0.1 تا 1.2 درصد
استحکام و پایداری سازه بتنی خوب عالی
میزان کاهش نسبت آب به سیمان خوب عالی
مقایسه روان کننده با ابر روان کننده

کارخانه‌های تولید روان کننده، ترکیبات ابرروان‌کننده را در سه نوع تولید می‌کنند:

۱- ابرروان‌کننده کاهنده آب:

این نوع ابرروان‌کننده، با هدف اصلی کاهش آب انداختگی به بتن افزوده می‌شود و تاثیر چندانی در حفظ جریان ‌‌‌پذیری و اسلامپ بتن ندارد. از انواع مختلف ابرروان‌کننده کاهنده آب، می‌توان زنون و پالادیوم را نام برد.

ابرروان‌کننده کاهنده آب، حفظ اسلامپ بتن را در اولویت دوم خود قرار داده و بتن حدود ۳۰ دقیقه پس از افزوده‌شدن ابرروان‌کننده مجددا بتن سفت می‌شود؛ بنابراین سعی می‌شود که در نزدیکی زمان اجرای بتن ریزی به مخلوط افزوده شود.

خرید روان کننده بتن برای پیمانکارن
خرید روان کننده بتن برای پیمانکارن

۲- ابرروان‌کننده حفظ اسلامپ بتنی:

این نوع ابرروان‌کننده؛ در ترکیب بتن نقش اصلی خود را با حفظ اسلامپ بتن تا حدود یک‌ساعت ایفا می‌کند و نقش زیادی در کاهش میزان نسبت آب به سیمان در بتن ندارد. بعد از گذشت یک‌ساعت از افزودن روان کننده؛ عدد اسلامپ بتنی به‌مرور شروع به کاهش‌یافتن می‌کند.

ابرروان‌کننده رادون نقش حفظ اسلامپی داشته و در هوای گرم تابستان و مناطق جنوبی کشور می‌تواند نقش خوبی را به نمایش بگذارد.

برای مقایسه اثرات حفظ اسلامپ دو نوع ابرروان‌کننده؛ می‌توان گفت که برای رسیدن به یک‌عدد مشخص اسلامپ در دو نمونه مشابه بتن؛ دوز مصرفی ابرروان‌کننده نوع اول حدود ۲ برابر ابرروان‌کننده نوع دوم است.

۳- ابرروان‌کننده با ترکیبی از کاهنده آب و حفظ اسلامپی بتن:

بهترین نتیجه کاهندگی آب ضمن حفظ اسلامپ بتن؛ از محصولاتی به‌دست می‌آید که ترکیبی از نوع اول و دوم ابرروان‌کننده باشند. بنابراین می‌توان با مراجعه‌به لیست اهداف خود؛ اقدام به‌خرید روان‌کننده یا ابرروان‌کننده کنید.

راهنمای خرید روان‌کننده بر اساس نوع بتن

آشنایی با راهنمای جامع خرید روان‌کننده بتن شامل شناخت کامل انواع بتن مصرفی در صنعت سازه‌های ساختمانی است. شناخت راهنمای خرید روان‌کننده بر اساس نوع بتن؛ موجب انتخاب درست و استاندارد روان کننده در جهت کاهش آب انداختگی می‌شود.

بتن بر اساس ترکیبات سازنده، شیوه ساخت، محل استفاده و فرآیند‌های انجام واکنش هیدارتاسیون به انواع مختلفی تقسیم بندی می‌شود:

 

    • بتن معمولی:

بتن معمول از سنگدانه، سیمان و آب ساخته شده و جز مقدار کمی روان کننده افزودنی دیگر را در خود ندارد. در بتن ساده معمولا روان‌کننده‌های نسل اول در جهت افزایش جریان پذیری و پمپ بهتر، به مخلوط افزوده می‌شوند.

بتن ساده دارای چگالی حدود ۲۲۰۰ کیلوگرم بر مترمکعب و مقاومت فشاری متغیر بین 10 تا 40 مگاپاسکال متغیر می‌باشد.

این بتن در سازه‌هایی با مقاومت کششی پایین اما بادوام به فراوانی استفاده می‌شود.

 

    • بتن‌ با مقاومت زیاد:

در تولید بتن مقاوم با استفاده از انواع روان کننده‌های نسل سوم و کاهش نسبت آب به سیمان؛ می‌توان مقاومت این نوع بتن را تا بیش‌تر از ۴۰ مگاپاسکال بالا برد.

ساخت این بتن به کاهش بسیار زیاد آب انداختگی بتن در پی استفاده از ترکیبات ابرروان‌کننده با مشتقات پلی‌کربوکسیلات‌اتر انجام می‌شود.

گاهی ممکن است برای رساندن مقاومت به حداکثر میزان خود استفاده از ابرروان کننده را تا 0.5 درصد وزن سیمان ادامه داد؛ البته در مصرف ابر روان‌کننده‌ها باید کنترل زیادی داشت چراکه در صورت استفاده بی رویه از این محصولات ممکن است طول زمان عملکردی بتن تغییر کند.

 

    • بتن خود تراکم یافته:

درصورتی که مخلوط بتنی با تحمل وزن فشاری خود افزایش تراکم داشته باشد، بتن متراکم با خود تراکم یافته نامیده‌ می‌شود. برای ساخت بتن متراکم به ترکیبات ابرروان‌کننده با مشتقات پلی کربوکسیلات اتر نیاز داریم تا میزان آب مخلوط به کم‌ترین میزان ممکن برسد.

میزان اسلامپ بتن خود تراکم یافته در حدود عدد ۶۰۰ تا ۷۵۰ تعریف شده و در قسمت‌های ضخیم ارماتور بندی کاربرد مهمی دارد. همچین مقاومت بتن متراکم از 20 تا 50 مگاپاسکال متغیر است.

ویژگی‌ها بتن معمولی بتن مقاوم بتن متراکم
نوع روان‌کننده بکار رفته روان‌کننده نسل اول روان کننده نسل سوم روان کننده نسل سوم
مقاومت فشاری 10 تا 40 مگاپاسکال بیش از 40 مگاپاسکال 20 تا 50 مگاپاسکال
کاربرد ساخت روسازی سازه‌هایی که نیاز به مقاومت کششی و فشاری زیادی ندارند. ساخت پل پیش تنیده، ستون‌های ساختمان‌های مرتفع،‌ روسازی راه‌ها و… کاربرد دارند. ساخت پل، تونل شهری، تونل آبی و… که دهنه بزرگ و طول زیادی دارند‌.
مقایسه انواع بتن

از دیگر انواع بتن‌های مصرفی می‌توان بتن شیشه‌ای، هوادار، آسفالتی، غلتکی و…. را نام برد که باتوجه به کاربرد در محل مصرف؛ انواع افزودنی‌های روان کننده را دریافت می‌کنند.

قیمت انواع روان‌کننده بتن

راهنمای جامع خرید روان‌کننده بتن امکان خرید افزودنی‌های کاهنده با قیمت مناسب را برای شما فراهم می‌سازد.

امروزه‌ انواع ترکیبات روان ‌‌‌کننده در سرتاسر کشور تولید و به دست پیمانکاران ساختمانی در همه قسمت‌های صنعت ساختمانی می‌رسد.

قیمت ترکیبات شیمیایی و مصالح ساختمانی به عواملی مثل کیفیت مواد سازنده، نحوه تولید، طرح ساختاری، شیوه عرضه و محل تهیه محصول وابسته است؛ قیمت انواع روان کننده بتن نیز از این عوامل جدا نیست.

قیمت انواع روان کننده بتن با‌ در نظر گرفتن هزینه‌های تولید، عرضه و مصرف در رنج مشخصی متغیر است اما می‌توان گفت که قیمت انواع روان کننده بتن نسبت به سایر افزودنی‌های بتن بسیار ارزان‌تر است.

روان کننده‌های نسل اول ارزان‌تر از روان‌کننده‌های نسل دوم هستند و روان‌کننده‌های نسل سوم نسبت به فوق روان‌کننده‌ها قیمت بیش‌تری دارند. برای برآورد قیمت نهایی خرید روان‌کننده ابتدا باید میزان حجم مصرفی روان‌کننده را برای ساخت نمونه کوچک بتنی محاسبه کنیم تا تصمیم‌گیری نهایی خود را برای خرید بگیریم.

انواع روان‌کننده نسل اول نسل دوم نسل سوم
قیمت روان‌کننده کم‌تر از نسل دوم متوسط بیش‌تر از نسل دوم
مقایسه قیمت انواع روان‌کننده بتن

بسته‌بندی روان‌کننده بتن

نوع بسته‌بندی روان‌کننده بتن یکی از مهم‌ترین اصل‌های راهنمای جامع خرید روان‌کننده بتن است.

روان‌کننده بتن در دما و فشار اتاق به حالت فیزیکی مایع است و بهتر است برای حمل و نقل این مایع روان ‌‌‌کننده باتوجه به نوع روان‌کننده، رعایت نکات ایمنی، محل مصرف و نیاز مشتری از بسته‌بندی‌هایی با جنس پلی‌اتیلن ضخیم و پرچگال در سایزهای مختلف استفاده کنیم.

ظروف بسته‌بندی از جنس پلی‌اتیلن با در نظر گرفتن نیاز و درخواست مشتری در ابعاد و سایز‌های زیر در بازار مصرف ارائه می‌شود:

 

    • ظروف با حجم یک لیتر: برای ارسال نمونه‌های کوچک روان‌کننده جهت بررسی‌های آزمایشگاهی و کارگاهی.

    • گالن‌ با حجم ۲۰ لیتر: مناسب برای بسته‌بندی روان‌کننده به مقصد ساختمان‌ها و ساز‌ه‌هایی که توسط پیمانکاران ساخته می‌شود.

    • پالت با حجم ۱۰۰۰ لیتر: مناسب برای بسته‌بندی روان‌کننده به مقصد کارخانه‌های بزرگ تولید بتن پیش‌ساخته و قطعات بتنی.

    • فلکسی تانک با حجم ۲۵۰۰۰ لیتر: این بسته‌بندی برای ‌خرید و فروش‌های کوچک کاربرد ندارد؛ بلکه در جهت صادرات یا واردات روان‌کننده به کشورهای دیگر استفاده می‌شود.

ظرف حجم کاربرد
بطری پت 1 لیتر ارسال نمونه روان‌کننده به آزمایشگاه
گالن 20 لیتر ارسال روان‌کننده به پروژه ساختمانی
پالت 1000 لیتر ارسال روان‌کننده به کارخانه‌های بزرگ تولید بتن
فلکسی تانک 25000 لیتر صادرات و واردات به خارج از کشور
انواع ظروف بسته‌بندی روان‌کننده بتن

خرید روان‌کننده از بتن کاور

شرکت بتن کاور با دارا بودن کادر فنی مجرب و انواع دستگاه‌های تولیدی؛ ترکیبات شیمیایی ساختمانی بسیار با کیفیتی در جهت ساخت سازه‌ها و قطعات پیش ساخته بتنی تولید ‌‌‌‌‌‌می‌کند. شرکت بتن کاور در زمینه تولید و عرضه روان‌کننده‌های بتنی؛ در چندسال اخیر نقش بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشته است.

کیفیت بسیار خوب محصولات و ضمانتی که بتن کاور برای تولیدات خود در نظر گرفته است، هیچ‌گونه شکی در مورد خرید روان‌کننده از بتن کاور برای شما باقی نخواهد گذاشت.

بتن کاور باتوجه به نیاز مشتریان ترکیبات روان کننده را در سه دسته روان کننده نسل اول، فوق روان کننده و ابرروان کننده تولید می‌کند‌‌. برای مشاوره رایگان خرید انواع روان کننده بتن می توانید با ما تماس بگیرید.

4 پاسخ

    1. سلام لطفا با واحد فروش بتن کاور تماس بگیرید با توجه به پروژه و حجم درخواستی روان کننده بتن راهنمایی می کنند. سپاس

  1. برای پروژه شیرازمون ازشون روان کننده بتن تهیه کردیم که خوشبختانه به موقع رسید

  2. سلام کلینیک بتن دارم تو ساری. پیشنهاد میکنین کدوم روان کننده ها رو بخرم که برام بصرفه؟ عمده نیاز دارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *